понеделник, 22 юли 2013 г.

Парти Гърли от Забавлятелство Двадесето

Здравейте мушморочки!

Ето ги и Околосветските пътешественички, които се превърнаха в Любимки този месец.:)

с разкошната и идейна картичка-карта


и хвърковатата й пътешественическа картичка

и африканската й прелест


И накрая, но не на последно място искаме да направим едно пояснение, че разкошната картичка на Zara събра внушителните 50 точки при гласуването за любимки, но тъй като не отговаря на едно от условията на Забавлятелството, а именно проектите да са направени след обявяването на темата, нямаше как да й връчим Любимческата титла. 

Съжаляваме, че не сме го забелязали по-рано и оставяйки картичката в Linkinz сме объркали и вас.

Zara, много се надяваме да не се сърдиш и за в бъдеще да участваш отново, но с нещица, сътворени след "откриването" на новото Забавлятелство в началото на всеки месец.


Ваш'те Мър-Мяуки


7 коментара:

  1. Благодаря на тези които гласуваха за мен, място за сърдене няма :) аз знаех,че не отговарям на едно изискване, но включих картичката защото това предизвикателство беше точно за нея а и я бях направила само 4 дни преди да го пуснете. Такъв ми бил късметът... Благодаря отново за признанието и до нови срещи във вълнуващия свят на картичкотворенето. Целувки от мен :*

    ОтговорИзтриване
  2. Аз пък малко се сърдя! Нагло ми звучи това "...знаех, че не отговарям на едно изискване, но включих картичката...".
    Съжалявам, че не съм догледала.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, имаш право. В моя защита искам само да добавя, че ако исках да мамя имаше и други начини да постъпя. Целта ми не е била да ви заблуждавам, в крайна сметка сме тук за да се забавляваме а не да се лъжем, нали? В този случай съм доволна, че моята картичка не получи никаква награда, защото реално не я заслужавам, от друга страна обаче, разбери ме, това беше най-подходящото предизвикателство за нея, а и не съм я направила преди 2 месеца (примерно)и да я включа, а само няколко дни преди това. Мисля, че в случая най-подходящата титла за мен е " Карък на месеца"!!! ;) И благодаря, ти си първата която е гласувала за мени и то с цели 15т.

      Изтриване
    2. И с чиста съвест ги дадох - от сърце!
      Май няма защо да се обясняваме повече всичко е ясно.
      Поздрави!

      Изтриване
  3. Ох, забравих да поздравя момичетата! Целувам всички парти гърли!

    ОтговорИзтриване
  4. Йехаааа, кеф! :)))) <3 Много благодаря за оценката, мили момичета! <3 :))) Поздрави на всички! Честито на парти-гърлите! :-*

    ОтговорИзтриване