понеделник, 1 юли 2013 г.

Забавлятелство Двадесет и първо: "Монохромно"

 Лятото приближава с пълна сила. Със сигурност, някъде дори е дошло, но в София още се чуди - лято ли е, зима ли е, слънце ли да пече..сняг ли да вали. Е, не...не е валял сняг, но температурите бяха около 10 градуса. 

Разбира се - през това време, някои Забавлятелки си пекоха дупето в Гърция, а други - на Варненското море, но ние ще им простим забежката, защото - е, нали ги обичаме, какво да се прави ;-)


 И такаааа - какво е типично за лятото - синьо море, жълт пясък, зелена и прохладна гора, цветя, буболечки и какви ли още не чудесии. На кратко - всичко е по- шарено и по- красиво.

И точно поради наличието на тооолкова много цветове, ние искаме да видим как бихте ги използвали в едноцветна картичка. Това води и до тазмесечното забавлятелство, което е:

"МОНОХРОМНО"


На кратко - може да използвате един основен цвят във всичките му нюанси плюс бяло или черно. Ще направим изключение за цвета на лицето, защото знаем колко е трудно да се намери картинка, на която няма някое човече.

Това е за този месец. А ако случайно отпуската ви се пада точно сега - не се притеснявайте - другият месец ще измислим нещо ново, с което заедно да се Забавляваме!

И тъй като е лято, наградата на пук на темата ни този месец, ще е шарена и морска.

А ето и вдъхновяващите красоти, които задружно с кралиците и любимките направихме за вас:

Мила

Няма коментари:

Публикуване на коментар