събота, 22 декември 2012 г.

Пост(апокалиптично) и Пред(Коледно)

Здравейте, мили вълшебнички! :)

И Забавлятелството - "барабар Петко с маите", реши че към края на декември ще погажда номера и затова решихме да напишем едно мини постче, за да кажем няколко важни неща.
  
От няколко дена насам доста блогърки се оплакват, че не могат да влязат в блоговете си и им се появява следния червен екран, който предупреждава за злонамерен софруеър, идващ от сайта:
Freeimagehosting. 
Оказа се, че сме качили няколко от нашите банери на този сайт и въпреки, че от година насам са си така, сега се е появил някакъв проблем. 

Веднага свалихме всичките банери от Забавлятелството, но за съжаление това НЕ премахва банерите ни от вашите лични блогове, затова се чувстваме длъжни да ви помолим да махнете всички банери, които сте добавяли като HTML код, защото именно те са причината за главоболията.

 Много се извиняваме, че неволно сме станали причина за тези неприятни емоции и благодарим на всички, които ни алармираха! :) 

Заради тез работи и по случай оцеляването ни след проекто-катаклизма на 21 Декември, решихме, че ще пременим Забавлятелството с нови дрешки. В комплект с тях Кали направи и банерчета, които този път ще бъдат само в картинен вариант. 
За да ги сложите на блоговете си ще трябва първо да запаметите съответното банерче на компютърса си като кликнете на него с десен бутон и дадете Save As. След което да отидете в опциите за Дизайн на блога си, да цъкнете на Оформление и в някоя от страничните си ленти да Добавите притурка - Изображение.

Надяваме се по този начин да не Ви затрудним прекалено много, но поне със сигурност ще е безопасен.

И на края искаме да Ви пожелаем брезброй прекрасни моменти, топлина, прегръдки и емоции, които да карат сърцата ви да се усмихват през Коледните празници, пък и не само тогава!

Нека добрия старец Ви донесе неочаквани и окриляващи изненади!


Коледна звездичка, Сребърна камбанка и 
Вечнозелена елхичка

П.П. Ако пък се навъртате наоколо след празниците - ще ви покажем и кой се крие зад многото въпросителни...

2 коментара:

  1. И ще оставите любопитството да ни гложди по празниците???
    Весели и на вас!

    ОтговорИзтриване
  2. :) Аз имам 2 предположения за въпросителните. Ще видим дали съм познала. Весели празници и на вас, момичета! :)

    ОтговорИзтриване