четвъртък, 20 декември 2012 г.

Парти Гърли от Забавлятелство Тринадесето

Дойде време да излъчим и последните за тази година Любимки на купонджиите.


Както обикновено – и на вас не ви е било лесно да изберете. Почти всички картички са получили точки, но все пак има 3 проекта, които са с „един косъм” пред другите и това са:и подаръкът за която всяка себеуважаваща се Мър-мяука мечтае
 


с двете гушкави котета, рисувани от нея
 


и розовобузестия сладур в най- жестоките гащи на света
 Значките са на страничната лента ако искате да се закичите с тях. Ще се радваме да ни помогнете като Вдъхновителки (ако и вие искате) през първото за новата година предизвикателство.Може да ни пишете на мейла ни (paperwonders.team@gmail.com), за да ви издадем следващата тема.

3 коментара:

 1. Eхааа,страхотна изненада!!!:))) Благодаря ви момичета-страхотни сте,най-страхотните купонджийки!:))) Благодаря -оценката ви значи страшно много за мен!...Страхотно ме зарадвахте:)))Честито и на другите любимки,а аз бързам да се закича с банерчето и да му се налюбувам:)))

  ОтговорИзтриване
 2. Леле, много ме изненадахте! Страхотно се зарадвах, мерси много! Големи благодарности на всички, който оцениха тази моя картичка! Тя значи много за мен, защото е правена с много любов и за един много специален човек. Така прекрасно ми стана, че сте я оценили така високо :)))
  Честито и на другите две любимки! :)
  Прегръдки на всички
  Ем

  ОтговорИзтриване
 3. Наистина много,ама много ме зарадвахте.Благодаря ви за високата оценка,тя значи много за мен.
  Честито и на другите две любимки,картичките ви са прекрасни!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване