четвъртък, 17 май 2012 г.

По средата на "Книга за Джунглата" и Който не може да смята се извинява :)

Ето ви един мързелив мечо и неговата птичешка компания, с които ви напомняме, че "Книга за Джунглата" вече е прочетена на половина. На нейните страници има много зайчета и мечета, котенца и кученца, слончета и таралежи, мишки и маймунки, птичета, пеперуди и пчелички. Ако вашето любимо животно още си няма картичка имате още две седмици да я направите.

А втората ни задачка днес е да ви кажем, че в бързината май не сме преброили гласовете ви правилно. Извинете ни много, но сме отвеяни хора на изкуството, а не математици и благодарим за бързото ви "сръчкване". С удоволствие искаме да поканим още една Парти-Гърл-Вдъхновителкa, и това е:

с нейните супер свежи и елегантни картички със зайчета:
  
Можеш да се накичиш с нашата значка и да ни кажеш,че не ни се сърдиш и ще си една от вдъхновителките за месец юни! :))))))

Ние сме впрегнали всичките си положителни мисли за да изгоним дъжда, а вие може да ни помогнете като се присъедините с вашите усмивки!

Гери,Злати и Кали

.

1 коментар:

  1. Естествено, че не се сърдя, на вас човек не би могъл и за секунда да ви се разсърди :-) А и аз съм точно от тези, които посягат към калкулатора, дори когато трябва да сметнат сбор на две двуцифрени числа ;-) Ще се радвам да участвам в следващото вдъхновение :-)

    ОтговорИзтриване