вторник, 1 май 2012 г.

Забавлятелство Седмо "Книга за джунглата"

„Тихо се сипе първият сняг...” А?! Какво?! О, да де – тя и първа пролет мина...

Ето, че вече започна да се постопля и все по- малко да ни свърта по къщите. Признайте си сега – разходката в парка ви блазни повече от вечер пред телевизора :-) Но – това е нормално – всичко е толкова зелено, птичките пеят, буболечките жужат, кучето иска разходка (домочадието също).

Усетихте ли накъде духа вятъра? Не?! Все пак ние сме видни котколюбители (или като цяло – животнолюбки) и блогът не напразно се казва Мър-Мяу.

Добре, няма да ви мъчим повече. Решихме да посветим този месец на:

Животните

Без значение дали са домашни или диви (е, понятието „див” е доста обширно, все пак има хора които си гледат в къщи алигатори), важното е на картичката или хартиеният ви проект да има животинка...две...три. В това се включват и всички приятни или не толкова прятни насекоми, които след известен дебат, приехме че се причисляват към животните.

Разбира се и наградата опитахме да е поне до някъде в тон с предизвикателството:
 За да не се чудите кое какво е - да поясним:
Разбира се печатче, малко хартиени дантелки, декоративна дървена рамчица, състояща се от три малки рамки, заготовка за магнитче, готово за декориране и 5 малки прозрачни акрилни плочици, които като ги разхубавите ще се превърнат в чудесни малки чармове.


А ето и какво са изработили сръчните ръце и големите сърца на нашите прекрасни вдъхновителки този месец:

Злати 











 
 Е, банда, ние сме до тук, а за вас остава да запретнете ръкави и да ни изпозарадвате с изключителните си хартиени неща! :)

Мега гуш от нас!:)

Баба Меца, кума Лиса и Малката Калинка. 

3 коментара:

  1. Моля,да ми изтриете публикация 18. Предварително благодаря.Ирина.

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е публикувана в първото предизвикателство на Дани , ако прецените че не мога да участвам с нея и при вас я махнете ! №40

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятни красоти сте показали тук. Сега откривам това местенце и се записвам да ви следя. Благодаря за играта!

    ОтговорИзтриване