понеделник, 12 декември 2011 г.

Парти-гърли от Забавлятелство първо

Здравей народе,

ето че изтече едната седмица, през която трябваше да избирате своите любимки. Резултатите са готови, но поради технически причини, не можем да ви ги съобщим хихихихихихи

Не - това на майтап ;-) Благодарим на всички, които се включиха в гласуването и така избраха трите 

Любимки на Купонджиите.

По ред на номерата, това са:

MaDe
със супер идейната й шопинг картичка 

с нежната й картичка в кафяво-синьо и оранжево.


с чудесната й монохромната easel картичка.




Имаме и една изненада, която запазихме за последния момент, за да не повлияе на гласуването...Както казахме - идва Коледа и раздаваме подаръци, за това освен за Кралиците на Забавлението, скромно подаръче има и за Любимките на Купонджиите.

Така, че - мили момичета, много молим да ни изпратите на e-mail точните си адресите и имена, а също така да ни кажете дали сте съгласни да бъдете вдъхновителки за Януарското Забавлятелство.:-)
Разбира се и за Любимките на купонджиите сме направили мър-мяуски украшения, с които ако искат могат да се накипрят.:-)

Лека и усмихната седмица на всички!:-)

6 коментара:

  1. Здравейте :)!Много благодаря на всички,които са избрали моята картичка,сред всички красоти,които видяхме!Честито и на другите любимки! С удоволствие ще се опитам да ви вдъхновя през Януарското Забавлятелство :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ви, Гери и Злати за страхотното място за забвлания, което създадохте! Благодаря на всички, които са харесали картичката ми. Много съм щастлива, поласкана и изключително приятно изненадана... веднага ще се похваля :)))) от сърце ви благодаря :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Еее, благодаря много на всички, които са гласували за моята картичка! С удоволствие ще се включа във вдъхновителската групичка през януари!

    ОтговорИзтриване