неделя, 1 февруари 2015 г.

Hasta la vista, baby! ;)

Мили мър-мяуки,

Мър-Мяуското Забавлятелство обявява своето оттегляне от крафтърския хоризонт за сега или и за по-натам..или поне за толкова за колкото се случи. Причината е простичка и тя е, че връзката между житейските ангажименти и времето за обичаните занимания е обратно пропорционална и когато едното се увеличи, другото неминуемо намалява. 

Много се радваме, че през това време заедно с вас се усхихвахме, забавлявахме и кръстосвахме на дълж и на шир Вдъхновяващият хартиен свят, а вие смело ни гмуркахте в морето от креативни и смели проекти, които сътворявахте всеки месец!

Много сме „Тенк ю“ за това, че сте такива пичове всички и всичко това, което е Забавлятелството нямаше как да бъде такова без да ви има вас.

Много гуш на всички и до нови срещи!

Ваши,

Мармаладка, Конфитюрка, Шоколадка, Бонбонка и Меденка


21 коментара:

 1. Ще ни липсвате :( надявам се раздялата да не е за дълго...

  ОтговорИзтриване
 2. Една легенда отива да си почине... Ех, ще чакаме трибютното събиране със сигурност :).

  Момичета, благодаря за страхотната работа и невероятните вдъхновения през последните години. Това местенце ще липсва със сигурност на много от нас. До скоро :)ххх

  ОтговорИзтриване
 3. Определено ми липсвате вече... Е, живи и здрави и много успех от мен - дано да се срещнем отново...

  ОтговорИзтриване
 4. Жалко...много ще ми липсвате! беше удоволствие да участвам във вашите предизвикателства- винаги толкова интересни и оригинални. Желая ви успех занапред по пътя на живота! :)

  ОтговорИзтриване
 5. Да, ще ни липсвате мили мои писанки. Много ми беше приятно и уютно да се навъртам наоколо. Но... разбираемо е... и все пак се надявам кълбото да се завърти и пак да ни срещне някъде - все така с усмивка, добро настроение и голямо мър-мяу!
  Бъдете щастливи, котета :)

  ОтговорИзтриване
 6. Мър-мяуки мили, за мен беше удоволствие да участвам в забавлятелствата, които ни спретвахте ежемесечно - винаги непредсказуеми, различни и предизвикващи. :) Благодаря ви за това, че бяхте тук, когато прохождах в картичкоправенето. Първото предизвикателство, в което участвах, беше ваше. <3 Много ще ми липсвате и се надявам раздялата да бъде кратка. Много успехи във всичко и до нови срещи! :)

  ОтговорИзтриване
 7. О, момичета много ще ми липсвате...Надявам се да не е за дълго и да ни предизвиквате отново с оригиналните си теми!

  ОтговорИзтриване
 8. О, момичета много ще ми липсвате...Надявам се да не е за дълго и да ни предизвиквате отново с оригиналните си теми!

  ОтговорИзтриване
 9. Благодаря ви за всичко, което дадохте за нас! Беше прекрасно да ни забавлявате. Ще ми липсвате. Надявам се да се видим пак скоро :)

  ОтговорИзтриване