вторник, 1 април 2014 г.

Кой е По-По-Най в Забавлятелство Двадесет и девето? И гласуване на Любимки...

Ето, че ушичките на Великденския заек се подават иззад храстите и скоро ще се потопим в най-пъстроцветния и благословен празник. Затова сега загряваме с вашите колоритни и различни творения, черпейки от красотата, с която ни засипвате с пълни шепи!:)

Да видим първо на чие рамо ще кацне късметът този път:Честито на Addii! Напиши ни адреса си на paperwonders.team@gmail.com, за да можем да ти изпратим наградката.


И тъй като си имаме една за съжаление непотърсена наградка, която си стои сиротна от доста време, както обявихме, ще й изтеглим нов получател, за да не тъгува! ;)Наградката отива при Мария Владимирова

Мария моля те пиши ни на paperwonders.team@gmail.com, за да можем да се уговорим как да си получиш наградата!:)

А ето и върху чии главички ще се килне по една пъстра забавлятелска коронка:

и великолепния й звяр


и нейната пищна и същевременно изящна рокля


и старинното й бижу-часовник
Момичета, вземете значките си, а ние много ще се радваме и ако пожелаете да сте Вдъхновителки в следващото Забавлятелство, така че ако имате време и желание пишете ни на мейла, за да ви подскажем следващата тема.

А сега е време вие да изберете Любимките на купонджиите. Имате една седмица, за да ни кажете кои участници от предизвикателството "Нещо различно..." са вашите фаворити. В коментарите си им дайте съответния брой точки, според мястото, на което ги поставяте. На проектът, който най-много Ви е харесал  се полагат 15 точки. На проектът на 2-ро място - 10 точки, а на този на 3-то място - 5 точки.

Срокът за гласуване е от 15.04.2014 до 22.04.2014 
(даваме няколко часа повече, предвид времето на настоящият пост)

После - изчисляваме кои три проекта са събрали най-много точки . В случай, че някоя ваша любимка се окаже и Кралица на Забавлението, тъй като сме решили, за да е по-весело Забавлятелството - да каним за гост-дизайнери 6 различни дами, при дублиране, ще поканим и следващите събрали най-голям брой точки от вашето гласуване, до запълването на 6-те гост-дизайнерски места.

Искрено ваши,
Тинтири-Минтири, Джиджи-Биджи, Шушу Мушу, Дрън-дрън-че-Пляс и Джаста-Праста

5 коментара:

 1. № 44 - 15 точки,
  № 62 - 10 точки,
  № 38 - 5 точки

  ОтговорИзтриване
 2. Еййй, мацорани, какви са тия изненади пак? Аз ви "плаша" , вие корони ми давате?! :) Благодаря ви от сърце, много хубави емоции ми носите в тези сивости напоследък. Поздравления на всички прекрасни момичета - изтекоха ми очите по разкошните неща, които сте споделили. Все пак си направих и аз една бърза точкова работа, която резултира в това:

  № 35 - 15 т.
  № 44 - 10 т.
  № 26 - 5 т.

  ОтговорИзтриване