четвъртък, 1 август 2013 г.

Забавлятелство Двадесет и второ "Ближи си сладоледа..."

Във фунийка, на мелба, в кафе или плодова салата - всички обичат или поне хапват от време на време сладолед. А може би не? Може вие да сте от онези хора, които в жегата се разхлаждат с нещо друго? Защо пък да не...аз (Злати) лично се охлаждам със сладолед дори в най-големият студ.

НО - няма да искаме от вас да правите картичка със сладолед...(освен ако не е точно това, което искате да направите). Макар, че който получи наградата ще има поводи за това ;-)

Този месец задачката не е толкова трудна, но освен забавление може да донесе и някое килце отгоре. Защо ли? Защото искаме от вас на направите картичка или друг хартиен проект с:

"Храна"

Храната може да е на хартийките, на някоя висулка или на картинка, важното е да се яде...(да, знам че едно време може и да сте яли хартия в училище, но не - не става :-Р)

Освен това - една малка вметка. Важно е да се чете условието на поставената задачка, защото напоследък доста често ни се налага да махаме иначе чудесни картички, които обаче не отговарят на темата, макар и "за малко". Забавлятелството продължава 1 месец и има достатъчно време :-) Предварително благодарим!

А сега - към наградата. Както казахме - тя е съвсем тематична (ъъъъъ - сладоледа, не кучето - кучетата не се ядат, повтаряме - НЕ СЕ ядат, освен ако сте от една конкретна държава;-)).


А ето какво сме сготвили за този път - независимо от кралското потекло на някои от участващите - с кралиците и любимките от миналият месец:

1 коментар:

  1. Здравейте и от мен.Аз съм Елена Найденова ( Работилничка Мечтатели),Това е второто предизвикателство забавлятелство ,в което участвам.Реших да не е картичка,а нещо нетипични и може би различно.Надявам се д а ви хареса моята количка за сладолед.

    ОтговорИзтриване