сряда, 1 февруари 2012 г.

Забавлятелство Четвърто: "Любов ли бе да я опишеш"

Здравейте приятели,

в средата на най- студения месец на годината се намира и един от най- топлите, романтични и  с две думи – любовен –  празник „Свети Валентин”.

Макар, че празнуването му не е много българска традиция, все пак влюбените са си влюбени по целия свят и е много хубаво, че и Любовта си има празник. Тогава всички витрини се окичват със сърчица, плюшени мечета и зайчета, червени рози...Е – няма да обсъждаме цените на така изброените артикули, но – за любовта граници и пречки няма, нали така?!

За това за този месец решихме, че ще искаме от вас да направите 


Любовна или сватбена картичка или друг хартиен проектНаградата разбира се е тематична - едно печатче, което се превърна в класика, в жанра "Сватбени картички", нежен ембосинг фолдър на цветя и цветна панделка.

А ето и какво сме Ви приготвили заедно с прекрасните ни вдъхновителки този път:


ГериЗлатиМариана - МorgianaБиляна - bilianaМила - MilaБоряна - BoБоряна - Bora

Много благодарим на нашите Афродитки за страхотните вдъхновения, които са направили!


И за всеки случай да кажем пак - Можете да участвате максимум с 3 проекта, като прибавяте директен линк към съответната публикация, а не към целия Ви блог (защото в противен случай ще ни е трудно да намерим с кой точно проект).


Ако сте качили снимката на проекта си във Facebook, уверете се, че албумът Ви е публичен, за да може всеки да го види.

Молим Ви в публикацията с произведението, с което искате да участвате при нас, да споменете, че е за Забавлятелството с линк към блога ни Мър-Мяу.

Срокът за участие е 29 Февруари.


И нека Любовта бъде с Вас!


Ние Ви обичаме,
Обичайте се и Вие,


 Вечно ваши,

Амурка и Купидонка


5 коментара:

 1. Темата на забавлятелството е прекрасна, вдъхновителкие също са се справили чудно :) Надявам се да успея да се включа навреме с проект.

  Само да кажа в заглавието.. забавлятелството не е ли Четвърто?

  ОтговорИзтриване
 2. :) Как ни излови само. :) Оправихме го, четвърто си е:)

  ОтговорИзтриване
 3. Актуална тема и този път ще се включа с удоволствие :) А вашето вдъхновение е невероятно, направили сте удивителни картичи!

  ОтговорИзтриване
 4. Момичетаааа, много ви се радвам за забавлятелството:))Отдавна не съм следяла блог пространството и от скоро реших да запретна ръкави и да участвам в разни игри. Продължавайте все така пълни с идеи и много любов в това което правите. Гушкам ви и до скоро!

  ОтговорИзтриване
 5. вълшебни картички :))) чак и на мен ми се доправи ... събирате ли се заедно да творите или всеки сам?

  ОтговорИзтриване