понеделник, 5 декември 2011 г.

Кой е по-по-най в Забавлятелство Първо?

Здравейте купонджийки,
Ние запретваме ръкави да пишем, а вие се заредете с търпение да четете. Хи-хи. :)
Сега както си му е редът - първо ще обявим, чие номерче изтеглихме и кой ще отнесе първата ни награда. Това е:
Честито, Лара! И се надяваме, че ще натвориш много красиви неща с нея! За да ти я пратим, моля те драсни едно адресче на мейлът ни - paperwonders.team@gmail.com

Разбира се, церемонията продължава с награждаването на По-по-най купонджийките, които направиха най-впечатляващите според нас картички и проекти този месец. Те ще носят гордата титла Кралици на Забавлението. Нищо, че всяко царство си има по една кралица, нашето ще се окаже по-необичайна монархия и ще си има цели три.
И така... Фанфари моля, ето ги нашите 

Кралици на Забавлението:

с нейният изумителен тефтер.


и уникалната й поставка за бижута.
с прекрасната й момичешка картичка. 
Ще се радваме да ни удостоите с честта да носите почетната "титла" за кралските Ви особи, която направихме специално за коронацията Ви. :) Можете да си я вземете от страничната лента. 
Този месец по изключение, а и защото Коледа наближава, а всички по Коледа получават подаръци, решихме, че освен титлата, ще ви дадем и по едно малко подаръче, затова молим и вас да си напишете адресите на мейла ни и освен това да ни кажете дали приемате поканата, да ни гостувате в януарското ни Забавлятелство, за да Ви кажем на ушенце тогавашната тема. :)Още не сме приключили с награждаването, обаче за последната церемония ще ни е нужна помощта на всички вас.

Както знаете, много ни се иска вие също да имате възможност да изберете свои фаворити сред участващите проекти, т.нар. Любимки на Купонджиите, които да поканим заедно с нашия Топ 3 да ни гостуват и вдъхновяват с творбите си в януарското Забавлятелство.

Знаем, че участията са доста, но сме сигурни, че някои са Ви направили по-силно впечатление от други и сега ще Ви обясним как да ги отличите.

Ще имате една седмица, за да сложите коментар под тази публикация със своите фаворити от Забавлятелство Първо "Женско Царство", като им дадете съответния брой точки, според мястото, на което ги поставяте.

Няма да Ви е лесно, но Ви молим да отличите само Топ 3. 
Като на проектът, който най-много Ви е харесал дадете 15 точки. 
На проектът на 2-ро място - 10 точки, 
а на този на 3-то място - 5 точки.

Срокът за гласуване е от днес 5.12. до 12.12.

След това вадим със Злати сметалата и елките и почваме да изчисляваме кои три проекта са събрали най-много точки, за да им връчим гордата титла Любимки на купонджиите. 

В случай, че стане така, че някоя ваша любимка се окаже и Кралица на Забавлението, тъй като сме решили, за да е по-весело Забавлятелството - да каним за гост-дизайнери 6 различни дами, при дублиране, ще поканим и следващите събрали най-голям брой точки от вашето гласуване, до запълването на 6-те гост-дизайнерски места. :)

Разбира се и за Любимките на купонджиите ще има значка, с която ако искат, могат гордо да закичат блоговете си!

И за финал (макар че май с това трябваше да почнем) искаме да Ви благодарим за ентусиазма с който ни заляхте и вихъра от чудесни проекти, в който се носехме през целия месец!
Винаги, когато почваш нещо ново има един момент на колебание, несигурност и известна доза неувереност дали ще се хареса, но вие сякаш с вълшебна гумичка изтрихте всичко това и ни накарахте да повярваме, че Забавлятелството ще се превърне в едно наистина страхотно място! :)

17 коментара:

 1. Честито на Лара и на Кралиците! :) Хайде аз първа да гласувам. Избора ми беше много труден, но в крайна сметка се спрях на тези 3 дами:
  39. KalySto - 15 т.
  83. Miss Emerald - 10 т.
  68. MaDe - 5 т.

  ОтговорИзтриване
 2. Добро утро, момичета!
  Най-напред честито на Лара! С много творческо вдъхновение да си ползва наградата!
  Честито и на Кралиците! Ле-лееее, тази година ми върви на титли, дали пък да не се пробвам и в някой конкурс за "Мисис еди-какво-си", хи-хи! Шегата настрана! Момичета, благодаря ви, че отличихте моето тефтерче! Те са ми такава слабост, още от малка татко донесеше ли тефтер и химикалки бях първа писта, за да си избера най-хубавия! Определено успяхте да направите две неща: да ме изненадате и усмихнете тази сутрин и сега започва да ме гложди отвътре дали ще успея да се справя като гост-дизайнер. Ама тихичко и кротичко ще си се притеснявам!
  И ще се опитам да отлича само 3 проекта! Знам колко е трудно това, но все пак ще опитам.
  Пожелавам ви много усмихната и позитивна седмица!

  ОтговорИзтриване
 3. Маги, много ти благодаря! :)
  Напълно те разбирам за трудността... Ние със Злати като седнахме да избираме Кралиците се спряхме поне на 10 проекта...
  И се почувствахме много щастливи, че и вие ще избирате свои фаворити, та ще може да отличим повече красиви проекти. :)

  Тони, да не съм чула, че се притесняваш! Винаги, когато човек прави нещо с желание и удоволствие, няма начин да не се справи! :) Много съм хепи, че ще ни станеш гост дизайнер:)

  ОтговорИзтриване
 4. Честито на всички отличени, наистина прекрасни проекта от красиви по-красиви, че да се чудиш кой да избереш. Аз реших, че гласовете за кралиците така или иначе няма да бъдат взимани предвид, така че ще отлича мой топ 3 от останалите без тях и победителката - но и техните картички са впечатляващи признавам :) И те са както следва:
  42.Марта -15 т.
  46.Боряна - 10 т.
  79.Bo - 5 т.

  ОтговорИзтриване
 5. И от мен честито на отличените!

  И ако си мислите, че ще пропусна да гласувам... не сте познали :)
  46. Боряна - 15 т.
  7. Маги - 10 т.
  16. mimimira - 5 т.

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря много за титлата, момичета, веднага закичвам блога!С нетърпение очаквам да съм гост дизайнер при вас въпреки, че това ще ме лиши от забавлението да се състезавам!
  Колкото до гласуването,другите вече умно прецениха,че няма смисъл да се гласува за нас,въпреки че и двата проекта на "колежките" са разкошни.От всички прекрасни неща моите гласове ще отидат за тези,които смятам че са били най- близо до темата на предизвикателството:
  7.Маги-15т.
  79.Бо-10т.
  62.Valchen-5т.

  ОтговорИзтриване
 7. Честито и от мен на дамите - страхотни проекти! Изборът наистина е доста труден...
  Моите точки отиват при:
  68.MaDe - 15т.
  7.Маги - 10т.
  62.Valchen - 5т.

  ОтговорИзтриване
 8. Лара, честита наградка :) Да те съпътстват добри идей и много творчески ентусиазъм!
  Честито на Кралиците за уникалните им творения и от мен!
  Забавлятелки, много ви благодаря за височайшето ;) отличие ! Страшно приятно ме изненадахте /от днес почвам да харесвам понеделниците :)/ С голямо удоволствие ще се присъединя към вас забавляващите :)
  68.MaDe-15т.
  62.Valchen-10т.
  84.nelly's handmade-5т.

  ОтговорИзтриване
 9. Честито на печелившите! Отличията ви са заслужени.

  goldie -5
  Valchen-10
  nelly's handmade -15

  Нямам търпение да ви видя в ролята на гост-дизайнери :-)

  ОтговорИзтриване
 10. Честито на отличените!
  А ето имоите номинации:
  84. nelly's handmade - 15
  68. MaDe - 10
  80. Cvety - 5

  ОтговорИзтриване
 11. Стела, Тече, Бо, Нинка, Нушчинка, много Ви благодаря за това, че гласувахте. :) Направо не мога да се нарадвам колко избиратели събираме:) Страхотни сте!

  Кали, Мила и на вас усмивки и съм супер щастлива, че се ентусиазирахте да ни гостувате. :)

  ОтговорИзтриване
 12. Знаех си, че съм късметлийка:)Ще повторя отново написаното в поста, с който участвах в Забавлятелството:Пожелавам на новото българско предизвикателство да расте като гъбка, да се радва на обич и да остава вярно на целите, които си е поставило и винаги да има поводи да се усмихва!:)Поздравления и за първите му талантливи кралици!
  И моят труден избор:
  № 14.Iva -15 т.
  № 24. rali-art-10 т.
  № 47.Bellnell-5 т.
  Усмихнат ден на всички! :)

  ОтговорИзтриване
 13. Искам да поздравя Лара и Кралиците на Забавлението. Страхотни проекти!
  Беше ми много трудно да избера само три проекта, за които да гласувам, и доколкото разбрах, отличените вече са поканени да гостуват с творбите си в януарското Забавлятелство, така че ще гласувам така:
  84. nelly's handmade - 15 т.
  62. Valchen - - 10 т.
  68. MaDe - 5 т.

  ОтговорИзтриване
 14. Здравейте:).Честито на Лара и Кралиците и от мен!Невероятни творби,момичета,поздрвления!
  Да си призная,след толкова интересности и красоти,които всички публикуваха ми беше много трудно да избера само 3,но пък имам право на глас и мисля да го упражня :D...Ето моят ТОП 3 /който умишлено не включва вече отличените МърМяуки :)/ :
  46.Боряна - 15т.
  79.Бо - 10т.
  84.Nelly's handmade - 5т.

  ОтговорИзтриване
 15. Момичета, главата ме заболя! Знаех, че решавайки да гласувам ще ми бъде изключително трудно, но... не очаквах, че ще ми причини чак такова затруднение! Нямате си представа колко пъти вече прехвърлям наново участията. Най-накрая направих своя избор, а той е следния:
  15 т. за MaDe, която ме спечели с двата си оригинални и много женски проекта.
  10 т. за Valchen, която ме накара да видя магия и вълшебство в прекрасната й картичка.
  5 т. за Neli, която успя да ме върне с нейната картичка в безгрижните детски години, когато точно така подскачах волно в снега!

  ОтговорИзтриване
 16. Ох, наистина беше трудно! Но нали квилинга ми е слабост и си имам фаворити :)

  33. Ellie - 15т.
  12. Te4eto - 10т.
  42. Марта - 5т.

  ОтговорИзтриване
 17. Хоп троп да гласувам и аз!
  82.Маги-15 т.
  42.Марта-10 т.
  46.Бо-5 т.

  ОтговорИзтриване