вторник, 25 октомври 2011 г.

Сътворението


Не е като да не се познаваме, нали?:)

Ама не подозирахте какви сме ги намислили, а?:)

Искрено се надяваме, че изненадата ще е ентусиазираща, радваща и вдъхновяваща!

Днес е денят, в който си избрахме да се роди нашето любителско Забавлятелство.

Нарекохме го Забавлятелство "Мър-Мяу" съвсем импулсивно, вдъхновено както от визията на блога, така и от любовта ни към котките.

От известно време си мислехме за това, че всъщност в българското творческо пространство няма достатъчно предизвикателства и понеже много ни се искаше да създадем нещо, с което да радваме другарчетата по хоби, на бял свят се появи нашето Забавлятелство.

Тъй като всички сме заети хора и хобито е нещото, с което забравяме за забързаното си ежедневие и се пренасяме в един цветен и красив свят, пълен с блясък, романтика, приятелство и любов, всяко ново предизвикателство ще продължава един месец, за да имат време повече от вас да се включат в него. 

Сега да ви разкажем малко повече за условията и изобщо за нещата, които имаме на ум, а вие ще кажете дали ви допадат.

Победителят в месечното Забавлятелство ще се избира на случаен принцип. Разбира се, няма как да се разминем и с ТОП 3, който обаче ще бъде избиран от нас.

За да имаме повече красиви творби, които да ви вдъхновяват и напътстват в условията на задачките, ще имаме и Гост Дизайнери. Участието на Гост Дизайнерите няма да е задължително, но ще се радваме повече от вас да се включват.

Поканените Гост Дизайнери ще са победителите в ТОП 3, като освен тях ще се избират още 3. Тези трима ще се избират от вас с гласуване в рамките на една седмица, в началото на всяко ново предизвикателство.

Добре ще се повеселим заедно, нали?:)

Ваши,
Мър и Мяу

18 коментара:

  1. Идеята ви е чудесна,блога има много сладурска и караща да се усмихнеш визия!Всичко е супер!

    ОтговорИзтриване
  2. Мили дами - Мисис Мър и Мисис Мяу, най-сърдечно ви адмирирам и хобически подкрепям в новото начинание! Желая ви успех и много мъркащи последователи!

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна идея!...А и моята снимка и сега е котешка...Мяууу!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Йеее :) Много се радвам, че идеята ви грабна така ентусиазиращо, сладурки :) Дано не се изложим хихи:)
    Усмих и благодаря за топлите думи!:)

    ОтговорИзтриване
  6. Най-искрени поздравления и тук за суперската идея! Много ще се радвам да видя първото забавлятелство! И е хубаво, че ще има повечко време, че мен напоследък идеите ми идват с голямо закъснение като влак на БДЖ-то по време на коледните празници!
    Успех, момичета!

    ОтговорИзтриване
  7. Успех! Аз вече пратих ентусиазирани и забъркани поздрави! Сега чакам с нетърпение с какво ще ни предизвиквате!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  8. Супер, ама супер идея! Благодаря ви за този нов блог за предизвикателства! Със сигурност всички ще се забавляваме чудесно! Прегръдки и целувки!

    ОтговорИзтриване
  9. Колкото повече, толкова повече! Нали знаете кой го е казал! Аз съм с две ръце "за" идеята и желая успех на новото ви " Мърмяукащо " сайтче!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Момичета стархотни сте,чакам с нетърпение какво сте ни замислили ;)Желая ви успех и много мърррррр-мяууууууу от мен

    ОтговорИзтриване
  11. Браво Мър и Мяу.. :) Пожелавам ви много да се забавляваме и много да творим :) И аз като всички вече тръпна и очаквам 1-ви да дойде :) Да видим с какво ще ни изненадате :) Вече съм готова да правя мър-мяукащи неща :Р

    ОтговорИзтриване
  12. Успех и от мен :) Пожелавам ви много късмет и нови идеи на всички мърмяукащи последователи и разбира се на Гери и Злати :)

    ОтговорИзтриване
  13. Мерси момичета!:) Няма начин да не е весело, благодарение на вас:) Много, много ни окрилявате!:)

    ОтговорИзтриване
  14. Ама разбира се, че ще се забавляваме, истински се зарадвах и вече ме засърбяха ръцете :)
    Много ми е интересно какви теми сте замислили.. а пък това с едномесечния срок е супер, защото понякога една идея има нужда от време за да узрее съвсем, а и за да бъде осъществена, но вие го знаете по-добре от мен :)
    Успех, момичета!

    ОтговорИзтриване
  15. Браво, момичета, за прекрасната забавлятелска инициатива :) Надявам се да сложите началото на наистина едно голямо забавление за всички нас :) Нямам търпение да дойде новия месец :)Много усмивки и пожелание за успехи от мен :)

    ОтговорИзтриване
  16. Сладурки! Чудесна идея, как пък ви го роди главата!
    Не знам какво ще има тук, ама като ги знам тез двете - Мър и Мяу - забавление със сигурност ще има! Успех, момичета! Ще се пробваме!

    ОтговорИзтриване
  17. Много приятна изненада, за която прочетох при Данка/Цветни фантазии! Поздравления момичета, за забавлението, което ни предоставяте. Въпреки, че напоследък хобито ми останана доста заден план, надявам се да успявам да се вкючвам честичко в забавлятелските предизвикателства. Много успех и творческо настроение на вас и много верни почитатели и последователи :)

    ОтговорИзтриване