петък, 7 март 2014 г.

Кой е По-По-Най в Забавлятелство Двадесет и осмо? И гласуване на Любимки...

Предпочивно и предосмомартенско, в края на работният ден - ето и Кралските величества и победителят от Забавлятелството "Стари, но златни...".

Всички участия бяха страхотни. И ни беше интересно да видим новият прочит на старите ви творби :-)

Наградата този път се падна на:


Честито на Тони! Напиши ни адреса си на paperwonders.team@gmail.com, за да можем да ти изпратим наградката.

А сега за техни Кралски височества - е да, и този път нямахме МНОГО участия, но решихме все пак да си излъчим Кралици и да ви оставим да се помъчите малко отново.

Не-старите, но Златни Кралици са:

Te4eto
и щърко с мъжкото вързопче

Nuschinka
и невероятно стилният и топъл комплект

Zara
и най- нежната прегръдка


Момичета, вземете значките си, а ние много ще се радваме и ако пожелаете да сте Вдъхновителки в следващото Забавлятелство, така че ако имате време и желание пишете ни на мейла, за да ви подскажем следващата тема. 
 
А сега е време вие да изберете Любимките на купонджиите. Имате една седмица, за да ни кажете кои участници от предизвикателството "Стари, но златни" са вашите фаворити. В коментарите си им дайте съответния брой точки, според мястото, на което ги поставяте. На проектът, който най-много Ви е харесал  се полагат 15 точки. На проектът на 2-ро място - 10 точки, а на този на 3-то място - 5 точки.

Срокът за гласуване е от 07.03.2014 до 14.03.2014  
(даваме няколко часа повече, предвид времето на настоящият пост)

После - изчисляваме кои три проекта са събрали най-много точки . В случай, че някоя ваша любимка се окаже и Кралица на Забавлението, тъй като сме решили, за да е по-весело Забавлятелството - да каним за гост-дизайнери 6 различни дами, при дублиране, ще поканим и следващите събрали най-голям брой точки от вашето гласуване, до запълването на 6-те гост-дизайнерски места.

Искрено ваши,
5-те Мускетарки

П.С. На последно място - напомняме на  6. Ваня Вълчева ,че все още не ни е написала адреса си, за да и изпратим наградата от предходното Забавлятелство. Ваня - ако до края на месец март не се свържеш с нас, при следващият избор на победител ще изберем и един случаен номер от настоящото Забавлятелтво, който ще спечели наградката.
 
И последно, но не на последно място - честит утрешен празник на всички дами!  Нека поводите за празнуване да са повече от празниците в годината!

6 коментара:

  1. Благодаря! Много ме зарадвахте в този мрачен ден. Честито и на всички момичета. Целувкиииии :***

    ОтговорИзтриване
  2. А моят избор за любимки е:
    10. Kakichka - 15т.
    2. Биляна - 10т.
    6. Irina Kirqkova - 5т.

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, каква прекрасна изненада за двойния ми празник днес! Благодаря ви, момичета. След малко ще гласувам, че от телефона ми е трудно да отвапям бързо по два прозореца...

    ОтговорИзтриване
  4. Ето и моят избор:
    10. Kakichka - 15t.
    4. Te4eto - 10t.
    6. Irina Kirqkova - 5t.

    ОтговорИзтриване
  5. 10. Kakichka - 15
    7.Toni - 10
    13.Wildfire
    Това са моите любимки.

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване