петък, 1 ноември 2013 г.

Парти Гърли от Забавлятелство Двадесет и четвърто

Ето, че дойде време да излъчим и предпоследните Любимки за тази година! Как лети времето – но когато е прекарано с хубави хора и в разглеждане на красиви неща – винаги минава неусетно.

Определено е хубаво, че толкова много от участниците в Забавлятелството се харесват на хората - състезанието за "приза" винаги е много оспорвано...

И така - вашите Любимки този месец са:

 
и прекрасната Снежанка

и другата прекрасна Снежанка

 
 и малката бонбоно-събирачка

П.С. След уточнена неточност в гласуването, прибавяме и още една Любимка и и се извиняваме за неудобството.


4. Sophie  
и невероятният Спайдърмен
Значките са на страничната лента ако искате да украсите вашето местенце с тях. 

Ще се радваме и на вашата помощ като Вдъхновителки през следващия месец.

За да ви подшушнем следващата тема може да ни пишете на мейла ни (paperwonders.team@gmail.com).
Мър-мяуките

15 коментара:

  1. Честито, момичета! А може ли да попитам- когато двама участници имат равен брой точки какво се случва, как определяте кой е победител?

    ОтговорИзтриване
  2. Сърдечно Ви благодаря, момичета! Да отличите моя картичка, за мен, е по - ценна награда от всяка друга!

    ОтговорИзтриване
  3. Лелеее, чак сега виждам, тази приятна изненада. Много, много ви благодаря момичета. За мен е истински комплимент, че именно вие, моите вдъхновителки сте харесали моя картичка. Благодаря от сърце.

    ОтговорИзтриване
  4. Sophie - когато колкото и момичета да са с равен брой точки, до колкото точките са в Топ 3 - всички са Любимки - т.е. не избираме един от няколко, а обявяваме за победителки всички с тези точки :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. аз нещо не загрявам май добре- чудих се понеже по мои изчисления имам равен брой точки с вилини и реших, че има причина да не бъде моята в топ3, но никъде не видях в правилника как се определя кой от двамата учстници има предимство в такъв случай...

      Изтриване
    2. По принцип доста внимавам с изчисленията, защото вече са ставали грешки - хора сме, но въпреки всичко сметнах пак...

      Твоята картичка е събрала 10т. Тази на vilini - 20т. Това я поставя в Топ 3. Независимо от това, че и двете имате по 2 гласа, точките получени от тези гласове са различни, съответно се получава различен резултат.

      Ако все пак отново съм сметнала неправилно, ще се радвам да ми кажеш, защото не искаме никой да се чувства ощетен :-)

      Изтриване
  5. Ох, много ми е неудобно така да се разправям за някакви точки, чувствам се малко като в детската градина..но ето какво виждам аз на моя монитор:

    zara petkova13 ноември 2013, 12:24

    Честито на момичетата! Ето и моят избор за "Любимките на купонджиите"

    15т. - Биляна Казакова №9
    10т. - Софи №3
    5т. - Д. Веселинова №2

    Маги14 ноември 2013, 08:58

    17. vilini-15 т.
    2. D.Veselinova-10 т.
    4. Sophie-5 т.

    Toni20 ноември 2013, 09:36

    На финала се включвам:
    8 - Биляна Казакова - 15т.
    2 - Д.Веселинова - 10т.
    4 - Софи - 5т.

    Не ми е за точкитеи за титлата, просто ми беше интересно как ги оценявате самите картички, но може би е станала наистина грешка...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май проблемът е при поста на Зара, трябва тя да се включи да каже- номер 3 или номер 4 всъщност има предвид? :))

      Изтриване
    2. ОК - сега се съгласих, но все пак - няма как да предположим кой какво има предвид. Не се притеснявай и не го приемай като разправия, в случая е станало това объркване, но няма как...Сега - малко не остана време, но с най - голямо удоволствие ще ти кажа темата за следващото Забавлятелство ако искаш да се включиш. Ще чакам решението ти на мейла

      Изтриване
    3. P.S. Макар, че неЙ много редно, но да не се чувстваш зле - да ти кажа, че твоята картичка беше сред моите избранички за Кралица(но все пак сме 4 човека), така че изборът ти може само да ме радва ;-)

      Изтриване
    4. Радвам се, че картичката ми ти е харесала!
      Разбирам, че няма как да проверявате на всеки един коментиращ верността на предложенията за топ3, в смисъл дали номер и име съответстват на участниците, но за съжаление се случват и такива обърквания и ще е добре за вбъдеще да се обръща повече внимание, понеже чувството накрая не е особено приятно за автора. Всички сме хора, случват се грешки постоянно... Приемам случката за лош късмет и ще чакам да зададете темата след броени дни, сега и да я знам едва ли ще ми помогне особено при липсата ми на свободно време напоследък.
      Приключвам темата с това.
      До нови срещи в някое друго предизвикателство по добри поводи само вече :)

      Изтриване
    5. Ами всъщност - не зная как бихме могли да внимаваме повече. Няма как да се свързваме с всички гласували, за да уточним кой какво е имал предвид, но определено - ще се радвам да се "видим" при по- цветни и положителни случаи.

      Изтриване
  6. лелееее много съм зле! Гласувах за Софи (номер 4)ама защо съм натиснала 3 не знам. Много, много съжалявам за тази грешка, но
    при положение, че съм написала Име защо взехте предвид номера?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А как да предположим кое от двете имаш предвид? По принцип взимаме под внимание номера, защото все пак това е номера на картичката, за който се гласува. Все пак - често се случва да има гласуване за Име без Номер и когато участника е участвал с 2 или 3 картички - как се предполага коя е?

      Както и да е :-) Хора сме и се случват грешки!

      Изтриване
  7. :) Благодаря, момичета! Междудругото новата тема е много итнересна, ще се опитам да помисля върху нея. Хубав ден на всички!

    ОтговорИзтриване