вторник, 1 октомври 2013 г.

Кой е По-По-Най в Забавлятелство Двадесет и трето? И гласуване на Любимки..

Хилоу, мили и така страхотни дами!:)

Бързаме да Ви кажем, кой беше изтеглен от ... ъъъ.. копчето на късмета този път.
И това е:



Честито на MarieЗа да можем да ти изпратим наградата, моля те напиши адреса си на paperwonders.team@gmail.com


А пък коронацията този месец ще бъде с носталгия за топлия летен полъх, който се крие в картичките на:











Момичета, много ще се радваме ако пожелаете да сте Вдъхновителки в следващото Забавлятелство, така че ако имате време и желание - ще се радваме да ни пишете на мейла, за да ви подшушнем следващата тема.

Настана време и за Любимките на купонджиите, и както досега - ще имате една седмица, за да сложите коментар под тази публикация със своите фаворити от Забавлятелство Двадесет и трето "Отива силятото, идва есента...", като им дадете съответния брой точки, според мястото, на което ги поставяте.

Знаем, че няма да Ви е лесно, но Ви молим да отличите само Топ 3. На проектът, който най-много Ви е харесал дадете 15 точки. На проектът на 2-ро място - 10 точки, а на този на 3-то място - 5 точки.

Срокът за гласуване е от 15.10. до 22.10.2013г.

После - изчисляваме кои три проекта са събрали най-много точки. В случай, че стане така, че някоя ваша любимка се окаже и Кралица на Забавлението, тъй като сме решили, за да е по-весело Забавлятелството - да каним за гост-дизайнери 6 различни дами, при дублиране, ще поканим и следващите събрали най-голям брой точки от вашето гласуване, до запълването на 6-те гост-дизайнерски места.

Искрено ваши,
Бръмбарка, Пеперудка, Калинка и Водна Конка :)

8 коментара:

  1. Честито, Marie, много се радвам, че спечели тази страхотна награда :) Роси, от картичката ти наистина усещам полъха на есента, затова и от мен имаш максимума точки. Дори всичките, които си качила, ми харесват, но ще се въздържа да правя класация на твоите картички, това ще е някой друг път, за да дам шанс и на още някой ;)... И така ето моите фаворити:
    34- 15т.
    21- 10т.
    29- 5т.

    ОтговорИзтриване
  2. Безкрайно благодаря, момичета. Много се радвам, че моята картичка ви е харесала. направих я за една страхотна дама и се радвам, че и отличие получи. Честито и на останалите момичета. Страхотни картички! :) Ето и моите фаворити...

    38- 15т.
    29- 10т.
    25- 5т.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни проекти. Ето и моите фаворити.
    21 - 15т.
    38 - 10т.
    35 - 5т.

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви, момичета! :) Чудесни проекти от всички!
    Ето и моят избор:
    29 - 15т.
    33 - 10т.
    18 - 5т.

    ОтговорИзтриване
  5. Този път точките няма да ми стигнат! Две заслужили ще бъдат ощетени лично от мен, за което им се извинявам!
    Неощетени /отличени:
    3 - 15т.
    29 - 10т
    39 - 5т.

    ОтговорИзтриване
  6. Честито на Кралиците! <3 :) Моите точици отиват при:
    3 - 15т.
    38 - 10т.
    29 - 5т.

    ОтговорИзтриване
  7. Ихааааа! Не мога да повярвам! За пръв път ми се случва да се падне на мен награда! След като във вашето забавлятелство за първи път уучаствах като вдъхновителка, сега и копчето на късмета ме избра. Много благодаря! Е естествено няма да мога засега да ползвам цялата награда( защото нямам машинка за изрязване и релеф), но кой знае някой ден... Още веднъж много благодаря на всички и честите на новите вдъхновителки! Ето и моето гласуване:
    28-15т.
    44-10т.
    29-5т.

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ВИ момичета. Изключително много ме зарадвахте. Честито и на останалите момичета! Невероятни картички сте направили.
    16-15т.
    7-10т.
    39-5т.

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване