неделя, 1 септември 2013 г.

Забавлятелство Двадесет и трето "Отива си лятото, идва есента..."

Ето, че есента чука на вратата. Учениците се готвят за първият учебен ден, родителите се готвят с тях за очакващите ги бедствия (хихихи), работещите се връщат от отпуска и започват психически да се подготвят за дългите и понякога скучни дни в офиса.

Ние пък, на пук на идващата есен и със спомен за слънцето и морето, този месец искаме да видим от вас:

"Лятна картичка"

Наградата, ъъъъъ - поради липса на достатъчно мозък, някой от нас заминаха да си допичат дупето на плажа без да снимат наградата, за това снимката ще се появи в края на деня :-( 

П.С. Ето я и нея. Надяваме се, че е в тон със задачката и ще донесе много слънчеви моменти!




А ето какво сме ви подготвили за вдъхновение този път. Надяваме се да сме успели, поне за кратко, да ви върнем отново към спомена за лятото...което и да е лято :-)


 

Злати

Кали

Мила

Зара


Маги



Течето

  Голди

Мария

Мари

4 коментара:

  1. Хихи, мислим еднакво:) страхотна тема, все едно сме се наговорили:). А картичките за вдъхновение са страхотни! Браво.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте, имах проблем с качването на два линка към един и същи пост - моите са 23 и 24, не знам защо втория излезе с такова име, но води където трябва, тъй че дано не е проблем :)
    Нели

    ОтговорИзтриване
  4. ехааааааа-картичката с манекена и бурканчето са уникални-истинска есенна романтика с перли и цветя! БРАВО на nuschinka!!!

    ОтговорИзтриване