понеделник, 12 ноември 2012 г.

Кой е По-По-Най в Забавлятелство Дванадесето? И гласуване за Любимки...

Честно да си кажем до сега не ни е било толкова трудно да се спрем само на 3 от страхотните ви вдъхновени проекти. Мър-мяуския съвет се събра и се оказа, че всяка от нас си е харесала поне 10 проекта и въобще не знаем от къде да ги подхванем и как да ги степенуваме.
Ама първо да минем по-лесната част с печелившия на случен принцип, пък след това ще му мислим.

И това е ....Nuschinka

Честитоooo! За да можем да ти изпратим наградата, моля те напиши адреса си на paperwonders.team@gmail.com

 А сега по-сложната задача - Кралиците на Забавлението. Имаше наистина страшно много спиращи дъха картички и сме много щастливи, че ги споделихте с нас, трябва някак обаче, колкото и да не ни се ще - да се спрем само на три. Така че ето ги и тях: 

с гениалните й светещи картички

и приказно красивата й дъждовна картичка


и страшно забавните ядосани пилета
 

Много ще се радваме ако приемете да сте ни гост-вдъхновителки през декемврийското ни предизвикателство и с нетърпение ще чакаме да ни пишете дали имате желание и възможност. :) А почетната "титла" за кралските Ви особи, може да си вземете от страничната лента. 

Настана време и за Любимките на купонджиите, и както досега - ще имате една седмица, за да сложите коментар под тази публикация със своите фаворити от Забавлятелство Дванадесето "Искрата на вдъхновението", като им дадете съответния брой точки, според мястото, на което ги поставяте. 

 Знаем, че няма да Ви е лесно, но Ви молим да отличите само Топ 3. На проектът, който най-много Ви е харесал дадете 15 точки. На проектът на 2-ро място - 10 точки, а на този на 3-то място - 5 точки. 

 Срокът за гласуване е от 12.11. до 19.11

После - изчисляваме кои три проекта са събрали най-много точки. В случай, че стане така, че някоя ваша любимка се окаже и Кралица на Забавлението, тъй като сме решили, за да е по-весело Забавлятелството - да каним за гост-дизайнери 6 различни дами, при дублиране, ще поканим и следващите събрали най-голям брой точки от вашето гласуване, до запълването на 6-те гост-дизайнерски места.

Топли усмивки,
Трите смехоранки 

8 коментара:

  1. олеееее, така ме зарадвахте, Много, много Благодаря!
    ПП: големи сте сладурани... честно казано до сега видях как ли не да ми се изписва името(псевдонима)... е така не съм :) Браво на вас!
    Гуш от мен.... Иииии прекрасни картички сте избрали за триото, както винаги! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Да взема и да гласувам най-накрая:) След толкова чудене и разглеждане.. едно разбрах... наистина ви е било трудно да си изберете само 3 :)
    Моят труден избор е следният:
    № 46 Iva - 15т.
    № 1 MaDe - 10т.
    № 25 Miss Emerald - 5т.
    Поздравления от мен за всички участнички.... прекрасни, вдъхновяващи проекти сте сътворили :)
    Гуш :)

    ОтговорИзтриване
  3. 67. Mila - 15т
    12. Vili Veselinova - 10т
    8. Диляна - 5т

    ОтговорИзтриване
  4. Ето и моите фаворити:
    № 8-15 т.
    № 12 - 10 т.
    № 1 - 5 т.

    ОтговорИзтриване
  5. Привет и от мен-сега видях страхотната изненада и признание! Много ви благодаря момичетааа...страхотни сте!:-D Много ме зарадвахте и за мен това е чест!...С най-голямо удоволствие,ще бъда вдъхновителка:-D Обаче,за гласуването си запазвам правото да го осъществя след няколко дни,тъй като сега съм в движение и не знам дали вотът ми няма да е саботиран от малкия екран на телефона ми:-| Поздрави!:-D

    ОтговорИзтриване
  6. 67. Mila -15 т.
    48. Ellie -10 т.
    9. VioletCloudlet -5 т.

    ОтговорИзтриване