четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Забавлятелство Тринадесето: "Черна котка, Бял котарак"

Ето, че наближава края и на тази година. Но преди да дойде време да празнуваме Коледа и Нова година, е време за едни други празници, които макар и не „общонародни” са си наши и са ни много скъпи...

Забавлятелството е Тринадесето под ред, но за нас то никак не е фатално. Дори напротив – през този месец (да не повярва човек, че мина толкова време), Забавлятелството става на 1 годинка. За тази една година се сдобихме с много нови приятели, имаме си ново попълнение към екипа, изгледахме тонове прекрасни проекти и...надяваме се, че всички заедно се забавлявахме много...

През този месец обаче, не само Забавлятелството има рожден ден. През този месец е рожденничка нашето и ваше другарче – Гери. И понеже аз само синдикално си присвоих Януари, мисля че не е лошо да и отстъпим този месец на нея, нали?!

Така, че избора на Гери за този месец е......Е - тъй като блогът ни е вдъхновен от и носи името Мър-Мяу, съвсем нормално е и юбилейното ни предизвикателство да е посветено на:

"Котки"

А пък наградата този път ще е "х3", което ще рече, че ще изтеглим 3 късметлийки, които ще получат по 12 листчета коледни хартийки + едно сладуресто печатче. 


Ето ги и нашите мъррррркащи вдъхновения! :) 

Злати 


Кали 

Гери


Ели

Нели


Вили Веселинова 



Пухкаво ваши,
Трите мац(к)и

4 коментара:

  1. Момичета,толкова сте сладки,вашите забавлятелства носят винаги една усмивка и лека шега,удоволствие е всяко едно предизвикателство!Честита годинка и още много да имате заедно,да ни радвате и предизвиквате!С поздрав най-сърдечен :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ейййй, наистина човек да не повярва, че толкова бързо е отминала цяла година в сладки Забавлятелства, Мър-Мяукания и други хубави дейности! Да ви е честита, мили ми забавлятелки! Ще се опитам да ви спретна едно мъъъъъркащо и пууууухкаво!

    ОтговорИзтриване
  3. Мъъъър,... пожелавам ви от сърце да запазите закачливото и страхотно настроение, което винаги носите със себе си и да се множи вашия невероятен творчески и зареден с позитивизъм и усмивки екип! Да ви е честита първата годинка забавлятелки мили и...мяууууууууууууу... пожелавам ви от сърце още много години все така чаровни и забавни!
    Страхотни вдъхновяващи картички сте ни показали и този път..Благодаря от сърце!

    ОтговорИзтриване
  4. Да ви е честита първата годинка ( казват, че тя била най-трудната) и оттук нататък да ви чакат само песни, рози и много картички :)

    ОтговорИзтриване