петък, 1 март 2013 г.

Забавлятелство Седемнадесето: "Нещо ново..."

По принцип, март месец в София (а и в други краища на страната) е един от най- кошмарните месеци. Вали сняг, пече слънце, после пък се изсипва най- невиждания дъжд...абе от всичко по малко - като всяка жена. На морето обаче започва да се усеща топлият дъх на лятото и соленото безоблачно щастие на отпуските.

Все пак - със сняг или слънце - в края на месеца идва и Пролетта. И природата се събужда отново - дръвчетата зеленеят, птичките пеят, а ние започваме да мислим как да отслабнем, че да можем да се поберем в миналогодишните дрешки и бански (ама това е тема на друг разговор).

И такаа...мислите си, че сте разбрали темата...Ама по- скоро не сте... За този месец искаме от вас да използвате нещо 

"Ново"

било то нова хартийка, цветенце или пък формичка за рязане, която току що сте си купили. Може да е някоя нова за вас техника, начин на оцветяване...абе - нещо ново за вас.  

Разбира се, ще се радваме да ни споделите, кое е това ново нещо, както и с какви други красоти сте се сдобили наскоро, а пък в замяна на някой късметлия ще подарим месечната ни награда:

  
Ето и зашеметителните вдъхновителски проекти, които приготвихме заедно с чудните ни гостенки за вас:

Кали







 

И на края, но не на последно място - 
Честита Баба Марта, сладурки!
Бъдете румени, засмени, здрави и вдъхновени! :)

Гуш от нас!
Четирите Пендички (хи-хи)


 

3 коментара:

  1. Олеее! Момичета темата е страхотна и даваща безгранични варианти за изпълнение, а проектите, които са подготвили момичетата са толкова прекрасни, зашеметителни, вдъхновяващи! Ще се опитам този месец задължително да се включа при вас!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни проекти за вдъхновение! И прекрасна тема. Чакам 25 пратки от ebay с нови шаблони и печати и ще се включа със сигурност!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Нещо пак не ми дава да си кача публикацията...не знам дали повредата е в моя телевизор, или при вас...:(

    ОтговорИзтриване